A. Nilay Evcil: Antalya Akdeniz Araştırmalar Enstitüsü-İstanbul Kitaplığı Soğukçeşme Sokağı ve İstanbul’da Trafik. Önce Vatan Gazetesi. 20.9.2007.

 

A. Nilay Evcil: Antalya Akdeniz Araştırmalar Enstitüsü-İstanbul Kitaplığı Soğukçeşme Sokağı ve İstanbul’da Trafik.  Önce Vatan Gazetesi. 20.9.2007. 

https://www.oncevatan.com.tr/antalya-akdeniz-arastirmalar-enstitusu-istanbul-kitapligi-sogukcesme-sokagi-ve-istanbul8217da-trafik-makale,23007.html

“Buna karşılık İstanbul Soğuk Çeşme Sokağındaki İstanbul Kitaplığının sıcaklığını, yardımcı oluşundaki nezaketini de belirmek gerekirki aradaki fark anlaşılsın. Değerli Neslihan Yalav hanımın araştırmacılara verdiği destek, konuşmasındaki zerafet ve dostluk sayesinde çok keyifli kitap okuyor, aradığınızı buluyor, kendimizi orada bulunmaktan dolayı huzur içinde hissediyorsunuz. Çelik Gülersoy’un katkılarıyla oluşan bu güzel mekan, kapısını çalan herkesi buyur ediyor, Akdeniz Araştırmaları Enstitüsünün tersine, sıcak ve samimi karşılıyor. Kütüphaneyi, araştırmayı, okumayı teşvik biraz da çalışanların elinde, seneye Antalya’ya gittiğimde çok elzem olmazsa buraya uğrarmıyım bilmem, öyle ya her defasında ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmek hoş değil!....”

Kaynak: https://www.oncevatan.com.tr/antalya-akdeniz-arastirmalar-enstitusu-istanbul-kitapligi-sogukcesme-sokagi-ve-istanbul8217da-trafik-makale,23007.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çelik Gülersoy’un Vefatından sonra hakkında yayınlananlar (6.7.2003 - )

Köpüklü, Mehmet: “Çelik Gülersoy'un mirası mahkemelik”.